Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Gratis lid worden

- Neem nu een proeflidmaatschap voor drie maanden. Gratis, zonder verplichting.

Bibliotheken zijn in trek. Steeds meer mensen maken gebruik van de voordelen van een bibliotheekpas. Heb jíj die al ontdekt?

Je kunt het gratis proeflidmaatschap in de bibliotheek aanvragen, of via deze website. Als je langskomt in de bibliotheek, dan krijg je direct jouw bibliotheekpas mee. Onze adressen en openingstijden vind je hier.

Voorwaarden proeflidmaatschap

  • Je bent ouder dan 18 jaar.
  • Je bent nog geen lid van Bibliotheek Den Haag.
  • Je was tot 3 maanden voor aanvraag proeflidmaatschap geen lid van Bibliotheek Den Haag.
  • Je hebt geen openstaande boetes bij Bibliotheek Den Haag.
  • Het afsluiten van een proeflidmaatschap kan vanaf 1 april 2017.
  • Het afsluiten van een proeflidmaatschap kan tot en met 30 september 2017.

 

Over de campagne

De bibliotheek is veel meer dan alleen boeken. In de campagne word de diversiteit van de bibliotheek uitgelicht met behulp van vijf slogans: leen je rijker, leen je vrijer, leen je sterker, leen je wijzer en leen je groener.

Leen je rijker

Leen je rijker want de bibliotheek is een schatkist vol kennis en verbeelding. Verrijk je met podcasts, luisterboeken en cursussen. Bezoek workshops, lezingen, concerten, exposities, debatten en talkshows. Geniet van de uitgebreide collectie films, boeken, tv-series en documentaires.

Maak gebruik van de goede werkplekken voor zzp-ers en studenten. En volg het nieuws met kranten en (vak)tijdschriften uit de hele wereld. Word lid en voel je rijker.

Leen je vrijer

Leen je vrijer en ga op reis zonder je koffer te pakken. Ontdek onze digitale krantenbank en leef mee met het nieuws van overal. Reis over de wereld in verhalen, boeken, films en (vak)tijdschriften. Laat je stem horen bij lezingen en debatten. Leer bij in workshops en geniet van leuke (en leerzame) activiteiten voor volwassenen en kinderen. Geniet van onze culturele avonden. Word lid en voel je vrijer.

Leen je sterker

Leen je sterker want kennis opdoen en samen iets ondernemen geven kracht. In de bibliotheek krijg je alle kans. Je leent en leest er boeken en e-books, kranten en tijdschriften voor feit en fictie. Maar ook films, documentaires, en muziek. Je volgt er leuke cursussen en workshops, over nieuwe en sociale media bijvoorbeeld, en gaat samen naar een (lunch)concert, talkshow, een lezing of expositie. In de bibliotheek kun je voor alles terecht! Word lid en voel je sterker.

Leen je wijzer

Leen je wijzer en betreed een wereld aan kennis en informatie. Leen boeken en e-books, kranten en tijdschriften, films en documentaires. Bezoek tentoonstellingen, lezingen en debatten, om schrijvers te ontmoeten, of meningen uit te wisselen. Volg workshops en cursussen voor eventuele bijscholing. Volg het nieuws in kranten en (vak)tijdschriften uit de hele wereld. Ontwikkel je op het gebied van jouw keuze, op de manier die jij wilt. Word lid en voel je wijzer.

Leen je groener

Leen je groener want je gaat voor een wereld, die eerlijker is. Waar mensen met elkaar delen, of het nu auto’s zijn, gereedschap of boeken. Vergroot je kennis, maar verklein je voetafdruk. Verrijk je met e-books, podcasts, luisterboeken of documentaires. Volg het nieuws in kranten en (vak)tijdschriften uit de hele wereld. Praat mee bij lezingen en debatten. Doe een workshop, geniet van onze uitgebreide collectie films, boeken en tv-series. Word lid en voel je groener.

 

Bibliotheek Den Haag