Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

VakantieBieb

- Het zomercadeautje van de Bibliotheek. Download de gratis app.

Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin. De VakantieBieb opent 1 juni 2017 voor jeugd en 1 juli komen hier e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017. Download de gratis app vanaf 1 juni op je tablet of smartphone.

Meer informatie over de VakantieBieb.

Jeugd
Weet je nog niet welk boek je mee wilt nemen op vakantie? Er staan leuke e-books voor je klaar in de VakantieBieb! Deze zomer kun je weer e-books lezen op een tablet of smartphone met de VakantieBieb. Probeer het eens uit! Je kunt ook meedoen aan onze winactie. Download nu de app en maak kans op een iPad mini! Je kunt eventueel je vader of moeder vragen of zij je hierbij willen helpen.

Volwassenen
Lekker makkelijk e-books meenemen op vakantie. Gewoon op je tablet of smartphone. Vanaf 1 juli vind je in de VakantieBieb weer tientallen e-books voor volwassenen: van spanning en literair tot non-fictie. Zo haal je het beste uit je vakantie.

Onderwijs en ouders
Lezen in de vakantie is leuk én slim! In de VakantieBieb staan ruim 30 e-books voor 6 t/m 18 jaar. Zo kunnen kinderen en jongeren lekker doorlezen in de vakantie. Lezen is leuk en hun leesvaardigheid (en AVI-niveau) blijft erdoor op peil.

Bibliotheek Den Haag